Iris Obdeijn

Iris Obdeijn is PhD-kandidaat in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Haar onderzoek gaat over het vinden van klinische en radiologische voorspellers van neuropsychologische uitkomsten bij kinderen met een tumor in de kleine hersenen. Ze kijkt uit naar de organisatie van het TiiM congres, waarbij diepgaande inhoudelijke verdieping en verbreding belangrijke pijlers voor haar zijn.

Reinier ten Brink

Reinier ten Brink is promovendus bij de chirurgie in het UMCG. Hij doet onderzoek naar de toepassing van stereotactische navigatie bij de chirurgische behandeling van rectumkanker. “Ik wil met het organiseren van de TiiM bijdragen aan de verdere professionalisering van TG als beroepsgroep”

Inge Wijma

Inge Wijma is werkzaam als technisch geneeskundige en PhD-kandidaat in het Radboudumc op de afdeling longziekten. Hierbij doet ze onderzoek naar navigatiebronchoscopie, een procedure voor het diagnosticeren van (vroegstadium) longkanker. Ze komt graag met u in contact en hoopt u te zien op het TiiM congres 2024!

Anna Schoonhoven

Anna Schoonhoven werkt als PhD’er op de spoedeisende hulp  in UMCG Groningen. Hier doet zij onderzoek naar het voorspellen van verslechtering bij patiënten met behulp van waveforms (ECG, PPG, EMG) en machine learning technieken. Ze vindt het ontzettend leuk om dit jaar naast het onderzoek het TiiM congres te organiseren en is hierin verantwoordelijk voor het werven van sponsors!

Edwin Klinkenberg

Edwin Klinkenberg is dit jaar eindverantwoordelijk voor de sprekers op het TiiM congres 2024. Bij de organisatie heeft hij als doel om het congres komend jaar nog groter en professioneler te maken met de nadruk op verbinding tussen de verschillende subspecialisaties. Daarnaast is hij momenteel bezig met zijn afstudeerproject in het 3D lab van het AMC waar hij onderzoek doet naar het kwantificeren van asymmetrie in de onderkaak.

Maranda Haenen

Maranda Haenen is PhD-kandidaat in het RadboudUMC bij de afdeling Plastische chirurgie en Medical Imaging. Daarbij houdt ze zich bezig met de inzet van 4DCT bij de diagnostiek van verschillende pols pathologieën. Ze heeft heel veel zin om komend jaar het TiiM congres te organiseren met de commissie en zal verantwoordelijk zijn voor de logistiek.

Gonnie van Erp

Gonnie van Erp werkt als PhD-kandidaat bij de Radiologie in het LUMC. Haar onderzoek focust op het gebruik van software voor 3D ablatiemarge kwantificatie bij de behandeling van levertumoren. Daarnaast kijkt ze ernaar uit zich dit jaar in te zetten voor het TiiM-congres als PR-commissaris, waarin ze ook haar steentje wil bijdragen aan de professionalisering van het congres.